Digitális névjegykártya: Bitly Link-in-bio

Hirdetés

Aki főleg a digitális világban érzi magát otthon, annak a népszerű linkrövidítő, a Bitly tud ajánlani - talán nem forradalmi, de mindenképp hasznos - új szolgáltatást.

A Bitly Link-in-bio

A Bitly Link-in-bio egy olyan, testreszabható linkgyűjtemény, ahol vállalkozásként, vállalkozóként, bloggerként, vagy simán magánszemélyként a rólunk (vállalkozásunkról) szóló linkeket tudjuk modern köntösben átadni partnereinknek. Ez voltaképp egy elég részletesen testreszabható, mobiltelefonra optimalizált weboldal, melynek megosztása a telefonokon megszokott módon (e-mail, Messenger, link, QR-kód) lehetséges.

Bitly Link-in-bio

A felület designja szinte a végletekig testreszabható, megadható egy üdvözlő üzenet, egy rövid leírás (pl. a telefonszámnak, amire a felületen más megoldás nem kínálkozik), ikonként a social media linkek, valamint maguk a saját linkek. Ez utóbbiak szövegesen, vagy ikonnal a bal oldalukon is megjeleníthetőek.

A fenti célra ezer és egy megoldás létezik, de lássuk be: üzleti partnerünknek egy QR-kódot bemutatva, azt leolvasva egy intuitív, modern és letisztult digitális névjegykártyánál jelenleg jobbat elképzelni nem tudunk. A szolgáltatás ráadásul ingyenes, de fizetős Bitly ügyfélként még saját domainnel is működik.

Hol érhető el?

Hasonló bejegyzések:

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version