Archívum: 2012.

Kiruccanás a Főzdefesztre

Tegnap este hirtelen jött az ötlet, hogy az éppen zajló Főzdefeszre kéne kiugrani, megnézni, no meg megkóstolni valami ízesített hazai sörféleséget. Lássék itt pár soros helyszíni beszámoló a fesztivál helyszínéről, a budapesti Mikszáth térről.

Az elhatározásból cselekvés is lett, este kilenc előtt már a metrón ültünk és percekkel később érkeztünk a Kálvin térre. A sejtésünknek megfelelően nagy tömeg volt, "akadtak" külföldiek is. A klasszikus világos és barna sörök, továbbá bajor, cseh és egyéb nemzeti specialitások között lehetett találni különféle ízesített sört. Ilyen volt a mézes-gyömbéres, a meggy vagy a szilva ízű is, melyekkel hétköznapi halandó nem találkozik minden nap. Emellett egyéb más, kézzel készített finomságokat is felfedezhetett az, aki még nem itta le magát a sárga földig és nyitott szemmel járt a standok között. Találtunk nagyon finom, mesterséges anyagok és cukor hozzáadása nélkül, kézzel készített csokolédét, melyből minden odatévedő kapott pár falat kóstolót. Természetesen az árcédulán sem hétköznapi összeg szerepelt.

 

Főzdefeszt 2012

Kinek kell a fodrászom elérhetősége?

Remek fodrászmester

Fodrász

Melyikbe mehet?

Tömeglatrina szokatlan perspektívából

WC

Mobilos verzió

Jó hír, hogy a mai naptól már elérhető a blog mobilos verziója is, természetesen a kis képernyőkre optimalizált változatban.

Mobileszközről alapesetben a kisképernyős verzió jön be, de kézzel is elérhető ezen a címen:

http://blog.iminet.hu/blog/mobil.html

És így néz ki egy Androidos Opera Mobile böngészőben:

Iminet Blog Mobil

Híres előadók mögött

A 24 éves svéd lány már évek óta nagy rajongótáborral rendelkezik a YouTube-on, számos híres, ismert dalt elénekelt már a maga saját előadásmódján és saját hangszerelésével. A hangja elismerésre méltó, ráadásul népszerű is a neten, eddig számos videót töltött fel az ún. "me singing" (én éneklem) fantázianevű kategóriában, ez idáig pedig több mint egymillió videomegtekintéssel büszkélkedhet.

A nagy népszerűség ellenére eddig nem tört előadói babérokra, nem is gondolkodott ilyesmin. Inkább csak énekelget, dalszöveget ír, egyszóval azt csinálja, melyben örömét leli. Egy svéd tehetségkutató műsorban is indult. Levelemre adott válaszából kiderült, saját dalokkal is büszkélkedhet (csak túlságosan elfoglalt mindet feltölteni a YouTube-ra).

A hétköznapjait munkával, szabadidejét barátaival és a kedvesével tölti.

(Ezúton is köszönöm a feltett kérdéseimre adott válaszát)

A Giftofmelody becenevű hölgy videói megtekinthetők csatornáján.

Egyik népszerű videója, a The winner takes it all az Abba-tól:

Thanks Martina for the answers!