Hirdetés


Kedves Felhasználóink!

Rendszeres látogatóinknak valószínűleg nem fogunk újdonságokat bemutatni, ám két érdemleges fejlesztésről is számot tudunk adni az elmúlt hetek eredményeiből szemezgetve.

Szociális háló
Nem vagyunk egyedül ezzel, vagy fogalmazhatunk úgy is: nem akarunk lemaradni a többiektől. Pár hete portálunk elérhető a Facebookon és követhető a Twitteren is. E két közösségi oldalon való részvételünk bizonyára nem újdonság, hiszen megszokhattuk, hogy mi magunk, ismerőseink, kedvenc rockbandánk vagy színészünk is ott van. Ez utóbbiakat "kedveljük", követjük, értesülünk a történéseikről. Ebből mi sem szerettünk volna kimaradni.

A közösségi oldalakra mutató hivatkozások megtalálhatók az oldal fejlécén jobbra, és az alábbi összefoglaló oldalon is:
http://www.iminet.hu/egyeb/informaciok/az-iminet-a-kozossegi-oldalakon.html

A közösséghez még egy fejlesztés kapcsolódik. A cikkeink tetején, illetve a videók alatt (idővel egyéb tartalomnál is) megjelentek a megosztó gombocskák. Azok az ikonok, melyekkel a kedvenc közösségi szájtjainkon tehetjük közzé ismerőseink számára az éppen látott cikket, videót.

Videó, videó
Nem ma indítottuk útjára saját, belső kis videómegosztónkat, hiszen cikkeinkhez régóta fűzünk animációs kiegészítéseket. A videók ezentúl csoportba fogva egy külön oldalon is elérhetők, kereshetők, rövidesen kommentelhetők is. A fejlesztés még csak az elején tart, terveink között szerepel a regisztrált felhasználók számára is elérhetővé tenni a videofeltöltés lehetőségét.
A Vetítőszoba kezdőoldala megmaradt, itt a leglátogatottabb videók is megtalálhatók, a gyűjtőoldalon pedig az összes többi kisfilmünk megnézhető.

Bízunk benne, hogy újításainkkal ismét kicsit hozzájárultunk a látogatóink megelégedéséhez, reméljük, a jövőben még hasznosabb szolgáltatásokkal tudjuk tájékoztatni minden visszatérő Olvasónkat!

Iminet Informatikai Portál

Ezt a hírlevelet azért kapta, mert regisztrációjánál engedélyezte a hírlevelek fogadását. Amennyiben a jövőben nem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, úgy a fiókbeállításoknál törölje az erre vonatkozó jelölőnégyzetet!
© 1999-2010 Iminet Informatikai Portál
//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version