Archívum: 2016. június

A lelátó szépe - Foci EB 2016

Bár még a foci-EB javában zajlik, az örök kérdésben már győztest hirdetnék. Ilyenkor ugye nem csak a góloknak örülhetnek a férfiak, hanem a csinosabbnál csinosabb szurkolólányoknak. 2 éve a vébén egy német hölgynek adtam a büszke címet, idén még a vége előtt döntöttem. Ennek oka, hogy nem túlzottan elfogultságmentesen magyar hölgy kapja

A lelátó szépe

címet, ráadásul a médiában már megjárt fotóval, melyben a válogatott tagjainak, de legfőkébb Dzsudzsák Balázsnak drukkol.

A lelátó szépe - Foci EB 2016

A kép forrása: Instagram/Fürjes Mercédesz

Hajzselé Kasza Tibitől

Gondolom, hogy az énekest nem kell bemutatni, Kasza Tibi a Facebookon is nagy rajongótáborral rendelkezik. Ékes példája, hogy minden nap a falamon szerepel, mert hol egy képét lájkolta egy ismerős, hol egy vicces sztorit osztottak meg tőle.

Na de ez a mostani tényleg érdekes volt. Tibi gyakran kap üzeneteket rajongóktól, most épp egy lájkvadászatra invitálták. A srác közzétette a beszélgetést, mondván, ha 10 ezer lájkot kap rá, akkor kér Tibitől a zseléjéből. Énekesünk megfejelte a dolgot azzal, hogy ha összejön, akkor egy kartonnal ad a nyertesnek.

A dolog végülis kissé máshogy sült el: ugyan azt nem tudtuk meg, mennyi lájkot szerzett a kihívó az eredeti képre, Tibi posztja rajongói által 25 perc alatt több, mint 20 tetszésnyilvánítást generált.

Bár nem ebben állapodtak meg, végül az egyelőre ismeretlen fiatalember nagylelkű gesztussal szembesülhetett: mégis megkapja a zselét - egyet, nem a kartont, de ki tudja, még a saját 10 ezre is meglehet...

- K.I.