Archívum: 2015.

És íme egy fazon

Kedvenc jelenet egy kedvenc filmből. A Bolondok aranya című film részlete, amikor Finnt kidobják a hajóból, majd másnap reggel bulis motorcsónakos fiatalok találnak rá.

A hétvége utáni első 5 nap a legnehezebb

Még szerencse, hogy pont nem aktuális, mivel épp most kezdődik a hétvége. Ám ettől még igaz! :D

Hétvége

Végre napsütés

Sok eső után végre egy kis szánsájn

 

Szánsájn

A photo posted by Imi Kincses (@kincsesimi) on May 24, 2015 at 12:58am PDT

Vasárnapi zárva tartás

Már a kormány döntése óta téma, politikát nem gyakorlók körében is megoszlik a vélemény, hogy jó ötlet-e az, ha a boltok zárva vannak vasárnap. Kell-e hogy a kormány ilyen szinten irányítsa a polgárok életét? Mert Magyarországon voltaképp bármi lehetséges, bármilyen törvényjavaslat átmegy a képviselők kezén és előbb-utóbb törvény lesz belőle.

Vasárnap zárva

Vasárnapi zárva tartás...

Mindenféle pártállástól függetlenül kérdezem: miért? Nem inkább az embereknek kéne eldönteni, hogy akarnak-e dolgozni, akarnak-e vásárolni vasárnap? Szabad, demokratikus államban élünk elvileg, tehát hadd döntse el mindenki, hogy mit szeretne csinálni vasárnap és ne a kormánya mondja meg.

Hangsúlyozom: ebben semmi pártfüggő vélemény nincs, csupán a szabad döntés ideológiája. Én nem akarok dolgozni vasárnap, így olyan munkahelyem van, ahol nem kell. Vásárolni se akarok, így ha nyitva van a bolt, ha nem, nem vásárolok. De ha kedvem lenne hozzá? Miért ne mehetnék el? Az én döntésem (nek kéne hogy legyen), nem?

Ez az ember eladó

Nem is drága... :)

 

Eladó