Archívum: 2015.

Az idei karácsony dala

Nem klasszikus karácsonyi melódia lesz, hanem egy vadonatúj, modern dal (SMS, Facebook, Twitter, szelfi, ami csak kell) mely a rádiókból hetek óta harsog, így minden bizonnyal mindenki fülébe belopta már magát a dallam, de íme a hivatalos videoklip, a dal rajzos vizualizációja.

- K.I

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Minden kedves blog-olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Boldog karácsonyt!

- K.I.

Indul a moziszezon!

Talán mostanra azt mondhatjuk, hogy lecsengett a nyári időszak, az ősz kezdetével pedig megindul a moziszezon.

A részemről a szeptember 9-én megnézett Vakáció filmmel kezdem meg a mozi időszakot, ami az Everesttel fog folytatódni. De az ősz vége-tél eleje is tartogat még meglepetéseket, már ami a néznivaló előadásokat illeti.

Cinema City Westend - Vakáció

 

Lássuk az Everest magyar nyelvű előzetesét:

SuperLaus

Az alábbi mókás kép Cserpes Laura Instagram oldaláról származik. Ezek alapján az énekesnő nem kifejezetten titkolja, melyik szuperhőssel szimpatizál leginkább :D

 

Neked Ki a kedvenc Szuperhősöd?

A photo posted by cserpeslaura (@cserpeslaura) on Jul 29, 2015 at 12:10pm PDT

 

 

Megnőtt a blog

Rövid leszek: a mai technika és trend követelményeknek megfelelően kicsit kiszélesedett a blog és ezzel egyidejűleg a jövőben posztolt képek mérete is növekedni fog, hogy kitöltse a rendelkezésre álló helyet. A nagyobb monitorok, képernyők jó ideje jelen vannak a konzumer internetezők körében, ezért ehhez igazodva áttekinthetőbb, szellősebb, részletgazdagabb videókat és képeket tartalmazó bloggal haladunk tovább.

A mobil verzió is változni fog a közeljövőben... viszont ez még csak terv!