Archívum: 2013. december

Boldog újévet 2014!

Elelt az idei év is, ilyenkor sablonosan végiggondoljuk, mi is történt az elmúlt egy év során és megtesszük újévi fogadalmainkat is. Van amit betartunk, ám szép számmal találunk olyan fogadalmakat is, amiket viszont nem.

Most nem is ez a fontos, hiszen még hátra van az óév elbúcsúztatása és az újév köszöntése. A többivel meg ráérünk foglalkozni a jövő évben.

Ezúton kívánok minden kedves Iminetblog olvasónak és a Facebookról érkező ismerőseimnek sikerekben gazdag boldog új 2014-es esztendőt!

Boldog újévet!

Boldog Karácsonyt!

Ismét eltelt egy év, ismét kezdetét vette az év végi ünnepi készülődés, hamarosan pedig az óév búcsúztatása. Eljött az idő, hogy szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek kifejezzük jókívánságainkat az ünnepek alkalmával.

Ezúton kívánok minden kedves Iminetblog olvasónak és a Facebookról érkező ismerőseimnek kellemes karácsonyi ünnepeket!

Boldog Karácsonyt!

Karácsonyi reklámok fókuszban

Rohamtempóban közeledik az év végi karácsonyi ünnep, mint az évek, évtizedek során, idén sem maradhatnak el a tévében a direkt karácsonyra készített ünnepi reklámok. Nagy részüket finoman szólva se néznénk vissza magunktól, épp elég az, amennyit a kereskedelmi csatornánk ránk erőszakolnak. Mégis feltűnik egy-két olyan reklám, amikkel többé-kevésbé azonosítani tudjuk az adott év ünnepi időszakát.

Idén két ilyen reklámot választottam ki a magyar tévécsatornák által játszottak közül.

Coca-Cola

A Coca-Cola reklámja egy ismerős dalra épül, Elvis Presley I can't help falling in love című dalát egy karácsonyi körítéssel, női és kórus énekkel hallhatjuk, talán ez az, ami a válogatásomba idén beemelte a Coca Cola reklámfilmjét.

 

T-Mobile

A T-Mobile mindig is élen járt a karácsonyi reklámok fogyaszthatóságában, eddigi nagy kedvencem a hógolyózós Családbarát reklám és a 2009-es év talán egyetlen üdítő színfoltja a reklámok között, a kedves kis dalos reklám. Az idei persze nem érhet fel ehhez a két korábbi kisfilmhez, mégis összeköthető a "Színezt ki a telet" reklámfilm az idei karácsonnyal.