Augusztus huszadika

Hirdetés

Szikrázó gömbök (is) voltakMivel minden évben egyre jobb az augusztus huszadikai tűzijáték, azt hiszem, felesleges is ecsetelni, melyik évi volt szebb és miért. Helyette néhány ízelítő kép található alább, addig, míg a többi kép javítgatásai elkészülnek, és felkerülnek népszemlére.

A Szent István-napi parádék mindig is a legnagyobb látványosságnak számítottak Budapesten, olyannyira, hogy a nyár végi ünnep a külföldiek számára is rendkívüli látványosság - ugye érezzük, hogy magyar állami ünnepnapról van szó?

A légiparádéról nem tudtam fotókat készíteni, mivel a Magyar Repülő Szövetség által szervezett légibemutatót előző nap betiltották (valami baromság miatt), a Red Bull Air Race pedig nem vonzott önmagában. Aztán a légibemutató az air race mellett mégiscsak a program része maradt, úgyhogy marad a jövő évi bemutatóra történő felkészülés és fotóspróba. Bár nem saját készítés, alább látható az MRSZ-bemutató két fő látványosságának számító Malév utasszállító gép (Boeing 737-800) és a francia második világháborús veterán gép, a Douglas DC3.

 

Tehát következzen néhány kép:

(nagyítás kattintásra)

Színkavalkád Villámbotok
Fénygömbök a Duna felett Fénycsóvák a hídról
Szikrázik az Erzsébet-híd A Dunáról kilövellő színek
Sziporkázik az Erzsébet-híd Fénycsóvák a Dunán pihenő uszályokról
A Malév Boeing 737-ese A veterán Douglas DC3
A Malév Boeing 737-es utasszállítója A veterán Douglas DC3

Hasonló bejegyzések:

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version