Archívum: 2017.

Delta A330 vs. Porsche

Nem mindennapi kisfilmmel rukkolt elő az amerikai Delta Airlines. A látványos felszállást az Airbus A330-300-as gép előtt induló Porsche 911-gyel is rögzítik, aminek lélegzetelállító végeredménye az alábbi videón látható. Élőben minden bizonnyal még átütőbb lehetett.

- K.I.

Nagyot gurít a Note 8, az árával is

Bizony, bemutatták. Samsung Galaxy Note 8. De az ára se semmi, bár a részletes Mobilaréna tesztre kíváncsi leszek.

 

 

 

Elmalmoltuk a mesterséges intelligenciát (Malom Doublemill Gameplay)

Nem készítettem még gameplay videót. Eddig. 

A malom játékot valószínűleg mindenki ismeri, az okostelefonok korában is remek unaloműző. A videó apropója az volt, hogy a Google Play Games elfelejtette a játékállásomat, ezért úgy döntöttem, hogy a 7. szint után (ami elveszett) elkezdek egy újat, a legelejéről. De akkor már videóra is veszem. Nem hiszem, hogy spoilernek számít, hogy kicsit több, mint 2 perc alatt elpáholtam a mesterséges intelligenciát.

A videó alatt az adatok

 

Főbb adatok:
Játék neve: Doublemill 2
Szint: Challenge Level 1
Letöltés (Google Play)
Platform: Android
Játékidő: 02:38

 

- K.I.

Magyarósi kamerán innen és túl

Magyarósi Csaba vloggert talán senkinek nem kell bemutatni (ha mégis, katt ide). Ő az, akit rendszerint a kamera elülső oldalán lehet látni, a már-már védjegyének számító mozdulatával (búcsúzóul a kameralencsét letakarja a tenyerével) együtt. Ezt a jelenetet sikerült mindkét oldalról fellelnünk, ugyanis a 24.hu egyik videójában épp őt kapták lencsevégre, az ominózus mozdulattal együtt. A szóban forgó lényeget kivágtuk és egymás mellé illesztettük az alábbi kisfilmben.

 

 

- K.I.


A két videó forrása:
- Magyarósi Csaba Youtube videója
- a 24.hu Videás videója

Egy perc Gyula (útifilm)

Gyula városát remélhetőleg kell bemutatni, a múlt hétvégén sétáltunk a fürdőhagyományokkal rendelkező dél-aföldi városban, mely idő alatt a kávézás, fagyizás, fotózás mellett sikerült videóanyagot is rögzítenem. A kisfilm alapjai egy teljesen más videóhoz készültek, de - a címével ellentétben - közel másfél perces szösszenet elkészítésére is alkalmasnak bizonyultak a felvett vágóképek.

Nem célom sem történelmi, sem turisztikai összefoglalót készíteni, a videó apropója csupán egy belvárosi (szökőkutakban sem szegényes) sétából kiragadott pillanatok sorozata volt. A gyulai vár környékén nem tudtam videózni, de a filmből nem hiányozhatott, ezért egy fotóval pótoltam a kimaradt nevezetesség helyét.

Gyula gyönyörű város, ezt tudjuk. Épp ezért ösztönzök mindenkit, aki még nem járt itt, hogy látogasson el ide, és ha másért nem, hát tegye azt az alábbi kisfilm hatására. Nem fogja megbánni!

 

- K.I.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version