Archívum: 2016.

A legjobb Bali útifilm

Aki esetleg nem ismerné Alexander Tikhomirov orosz fotóst, az most biztosan megjegyzi a nevét. Ő ugyanis arról "híres", hogy számos helyen készített lenyűgöző útifilmeket, valamint rendszeresen fotóz bombatestű orosz modelleket.

Az egyik legjobb útifilmje Balin készült, ahová gyönyörű párjával utazott el és amellett, hogy a hölgyről igen igényes és nyálcsorgató, olykor tangás spotok készültek, az orosz fotós még jó néhány lélegzetelállító felvételt is belegyömöszölt az ötperces, nem hétköznapi videóba.

De szavak helyett következzen a néznivaló!

- K.I.

Lányok a naplementében - az idei nyár képe

Ha azt mondom, hogy idei, 2016-os nyár, akkor az alábbi kép jut majd eszembe, ezért idén egy kedvenc fotósom, Rizsavi Tamás képét

Nyár képe 2016

Idei nyár: szélsőségek tömkelege

Úgy tűnik, az idei nyár már nem a kellemes időről fog szólni. Tegnapig meg lehetett gyulladni rövidnadrágban, ma már elázott az, aki útnak indul, míg a hétvége inkább őszre hajaz, nem nyárra.

A legérdekesebb, hogy 6 napja még kellemes, mérsékelten meleg nyári időre volt kilátás a mostani hétvégét illetően, most meg a lehető legrosszabbak a kilátások. A kép bal oldali részének jobban örültem volna.

Időkép

Hajzselé Kasza Tibitől

Gondolom, hogy az énekest nem kell bemutatni, Kasza Tibi a Facebookon is nagy rajongótáborral rendelkezik. Ékes példája, hogy minden nap a falamon szerepel, mert hol egy képét lájkolta egy ismerős, hol egy vicces sztorit osztottak meg tőle.

Na de ez a mostani tényleg érdekes volt. Tibi gyakran kap üzeneteket rajongóktól, most épp egy lájkvadászatra invitálták. A srác közzétette a beszélgetést, mondván, ha 10 ezer lájkot kap rá, akkor kér Tibitől a zseléjéből. Énekesünk megfejelte a dolgot azzal, hogy ha összejön, akkor egy kartonnal ad a nyertesnek.

A dolog végülis kissé máshogy sült el: ugyan azt nem tudtuk meg, mennyi lájkot szerzett a kihívó az eredeti képre, Tibi posztja rajongói által 25 perc alatt több, mint 20 tetszésnyilvánítást generált.

Bár nem ebben állapodtak meg, végül az egyelőre ismeretlen fiatalember nagylelkű gesztussal szembesülhetett: mégis megkapja a zselét - egyet, nem a kartont, de ki tudja, még a saját 10 ezre is meglehet...

- K.I.

Napsütötte Gellért-hegy

Reméljük, a tegnapi napsütést sokan kihasználták. Mi is ezt tettük, egy remek Gellért-hegy - Citadella kirándulással. Mint ilyenkor szokás, előkerültek a telefonok, fényképezőgépek, egyéb képalkotó eszközök is.

A remek időtöltést egy pár másodperces, a Citadella délkeleti tövéből készített videóval szemléltetném.

- K.I.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version