Archívum: 2015.

SuperLaus

Az alábbi mókás kép Cserpes Laura Instagram oldaláról származik. Ezek alapján az énekesnő nem kifejezetten titkolja, melyik szuperhőssel szimpatizál leginkább :D

 

Neked Ki a kedvenc Szuperhősöd?

A photo posted by cserpeslaura (@cserpeslaura) on Jul 29, 2015 at 12:10pm PDT

 

 

Megnőtt a blog

Rövid leszek: a mai technika és trend követelményeknek megfelelően kicsit kiszélesedett a blog és ezzel egyidejűleg a jövőben posztolt képek mérete is növekedni fog, hogy kitöltse a rendelkezésre álló helyet. A nagyobb monitorok, képernyők jó ideje jelen vannak a konzumer internetezők körében, ezért ehhez igazodva áttekinthetőbb, szellősebb, részletgazdagabb videókat és képeket tartalmazó bloggal haladunk tovább.

A mobil verzió is változni fog a közeljövőben... viszont ez még csak terv!

Bikinis lány az idei nyár képe

A Velencei-tavon strandoló, rózsaszín bikinit viselő csinos fiatal lány képéről jutna eszünkbe leginkább az idei, 2015-ös nyár, így ezt választottuk blogunk nyári képének.

A nyár képe 2015

Forrás: origo.hu

Napsütés, hétvége, gyorskaja

Méghogy az ember hétköznap rohan... Sokszor még hétvégén is, így időnként elnézhető némi gyorséttermi kaja bevágása. Nem mindig, de néha be lehet esni a KFC-be, de ha kellően ritkán tesszük, nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül futhatunk tovább.

Különben meg nyár van meg meleg! Még csak most igazán...

KFC

A nyár dala 2015

Az idei évben is kerestem és meg is találtam a nyár dalát, azt a dalt, amit a nyár folyamán a legtöbbet lehet hallani, már a buszon is dúdolod magadban és melyről évek múlva is az idei nyár jut az eszedbe. Ezt idén rendhagyó módon egy reklámhoz készült, de teljes verzióban elérhető zene kapta. A Coca-Cola idei, Kiss Happiness elnevezésű reklámjának zenéje:

Gedina - First Time, First Love

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version