Archívum: 2014.

A lelátó szépe idén is

A labdarúgó vébék és EB-k idején rendszeresen zajlik egy alternatív meccs, nevezetesen a lelátó szépe címért. Ez idén sincs másképp, a VB-vel foglalkozó média a brazil VB lelátóinak csajait idén is összeugrasztja, a termésből pedig naponta mazsolázhatunk. Nyilván van jobban, van rosszabbul sikerült felhozatal is, de kétségtelen, az alábbi német hölgy az idei termés eddigi legjobbja. Véleményünk folyamatosan lehet, de végső döntést csak a finálé után alkothatunk!

Német szurkoló

Hamarosan iWiW nélkül

Már csak pár nap van hátra és bezár Magyarország első, de legalábbis az ismertek közül az első közösségi oldala. Bár régóta nem volt már az igazi, már csak a nosztalgia miatt is érdemes belépni ebben a pár napban, hiszen egy korszak ér véget.

iWiW

Egy férfi...

Ez inkább úgy igaz, hogy "Egy férfi évente átlagosan egy évet tölt el nők bámulásával" :D

Futballhónap

Még egy nap és indul az év legjobban várt eseménye: a brazíliai foci vébé. Lehet drukkolni, szitkozódni, éjszakákat a tévé előtt tölteni, de egy dolog vitathatatlan: az elkövetkezendő 32 nap a fociról fog szólni.

Így hát Hajrá Anglia!

Anglia

Szavaz az ország

Aki eddig nem is igazán vett tudomást a mai országgyűlési képviselő választásról, az ma bizonyosan nem tudja elkerülni. A kampány miatt az elmúlt időszakban egyre sűrűbben került felszínre a politika, ma pedig különösképp. Ma szavazni megy a magyar, a tévében hamarosan megállás nélkül az esélylatolgatás lesz a téma. Nem csoda, most van lehetőségünk dönteni arról, ki ígérjen jobbat, szebbet, nagyobbat az elkövetkezendő 4 évben az életünk alakítására. Mivel nem politikai blogról van szó, itt meg is állnék, a többit pedig a kedves választópolgárokra bízom.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version