Archívum: 2014.

Elkezdődött... hamarosan karácsony

Hát ismét elérkezett a karácsonyi készülődés időszaka, holnap advent első vasárnapja. Ilyenkor már mindenki fejében a - most még kissé távoli - karácsony kezd motoszkálni, az idő előrehaladtával egyre inkább.

Régi kedvenc, egy 2005-ös karácsonyi Vodafone reklám címadó zenéjével nyitom meg tehát a 2014-es adventet.

Szoftverfordító lettem

Egyelőre csak egy androidos alkalmazás erejéig, mivel elvállaltam az URL Shortener (goo.gl) mobilalkalmazás magyar nyelvre fordítását.

Néhány szövegcímke angolról magyarra tolmácsolását követően a hamarosan érkező új verzió fogja tartalmazni a szövegelésem, addig is íme a most még nem publikus béta verzió újdonságait taglaló címkéje:

URL Shortener

A nyárnak még közel sincs vége!

Idén nyáron vicces kedvű az időjárás, de ne gondoljuk azt, hogy már vége van ennek az évszaknak. Ha már megszoktuk azt, hogy hol gatyarohasztó meleg van, hol pedig elmos a zivatar, akkor már csak a kellemesebbik részét kell élvezni a nyárnak. Van még belőle bőven...

Nyár

Ma Magyar Nagydíj

Elérkezett hát az idei Forma 1-es Magyar Nagydíj is, ilyenkor ránk (is) figyel a világ, hiszen a száguldó cirkusz teljes stábja csupán 30 kilométerre van tőlük.

Magyar Nagydíj

Még egy napja van az iWiW-nek

Még egy nap és holnap végleg leáll az iWiW. Már lementettem az időkapszulámat, aki még nem tette meg, az június 30-án déli 12 óráig még megteheti - utána iWiW-es adatai végleg az enyészetté válnak.

iWiW

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version