Archívum: 2013.

Meggyszüret

Vidéki meggyszüretnek megvan az az előnye, hogy a szedés mellett az ember annyit fogyaszt a gyümölcsből, amennyi csak jólesik. A magok köpködése közben persze előkerül a fényképezőgép is...

Hőség

38 fok... Az egy hete tartó rekkenő hőség még nem adja meg magát, pedig azt mondják, rövidesen csökken a hőmérséklet egy hidegfront jóvoltából. Ebből egyelőre semmit nem érezni, a ventilátor folyamatos kerregését viszont annál inkább hallani.

Addig is a 2003-as nyár szignálját nézem:

Náksi vs. Brunner - Sunshine 2003

Magyar csapat nyert brit tehetségkutatóban

Bár már többször feltűntek magyarok külföldi tehetségkutatókon, most először nyerni is tudott egy magyar formáció, az Attraction.

A tegnap esti döntőben a britek őket hozták ki győztesként, az alábbi videó tanulsága szerint a zsűri is odáig volt a fináléban hozott, erősen Nagy Britannia-párti produkcióért.

Gratulálunk az Attraction-nek!

iPad mini reklám

Amikor először láttam... nem, előbb csak hallottam, a tévében, hátrafordultam, hogy "mi ez a baromság". Aztán egész megszerettem. Semmi hivalkodó snitt, semmi üvöltés. Csak egy kis zene. Letisztult az egész.

Aztán a neten megtaláltam a kissé kibővített verziót, melyben már nemcsak iPad mini van, hanem iPhone, iPod és iMac touch is - felvonul az egész Apple-arzenál.

A tévében látható iPad mini reklám:

 

 

És íme a teljes felhozatal:

Balatoni biztonság

Nehogy már elvigyék, míg pancsolok.

Papucs

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version