Archívum: 2012.

Melyikbe mehet?

Tömeglatrina szokatlan perspektívából

WC

Mobilos verzió

Jó hír, hogy a mai naptól már elérhető a blog mobilos verziója is, természetesen a kis képernyőkre optimalizált változatban.

Mobileszközről alapesetben a kisképernyős verzió jön be, de kézzel is elérhető ezen a címen:

http://blog.iminet.hu/blog/mobil.html

És így néz ki egy Androidos Opera Mobile böngészőben:

Iminet Blog Mobil

Híres előadók mögött

A 24 éves svéd lány már évek óta nagy rajongótáborral rendelkezik a YouTube-on, számos híres, ismert dalt elénekelt már a maga saját előadásmódján és saját hangszerelésével. A hangja elismerésre méltó, ráadásul népszerű is a neten, eddig számos videót töltött fel az ún. "me singing" (én éneklem) fantázianevű kategóriában, ez idáig pedig több mint egymillió videomegtekintéssel büszkélkedhet.

A nagy népszerűség ellenére eddig nem tört előadói babérokra, nem is gondolkodott ilyesmin. Inkább csak énekelget, dalszöveget ír, egyszóval azt csinálja, melyben örömét leli. Egy svéd tehetségkutató műsorban is indult. Levelemre adott válaszából kiderült, saját dalokkal is büszkélkedhet (csak túlságosan elfoglalt mindet feltölteni a YouTube-ra).

A hétköznapjait munkával, szabadidejét barátaival és a kedvesével tölti.

(Ezúton is köszönöm a feltett kérdéseimre adott válaszát)

A Giftofmelody becenevű hölgy videói megtekinthetők csatornáján.

Egyik népszerű videója, a The winner takes it all az Abba-tól:

Thanks Martina for the answers!

Twitter

Én is alig hiszem el, regisztráltam. No nem azért, hogy zimánylindává váljak, inkább amolyan hírgyűjtőnek. Feliratkoztam néhány csatornára (IT café, Mobilaréna), hogy aztán az RSS-t felváltva a Twitter közös falán kapjam eztán az összesített híráradatot.

Twitter

A mikroblog erre pl. tökéletes. Gyors képmegosztásra is jó lenne, de az androidos kliens valamiért ezt nem akarja. Lehet túl nagy volt a kép. Ha a fejlesztők reszelnek rajta, még hasznos is lehet a későbbiekben.

Melyiket választod?

Egy könyv, egy kulcskarika vagy egy szemüveg. Hétköznapi tárgyakból is kihozhatunk bármit, némi képzelőerővel, többféle beállítással, no és persze csekély utómunkával.

Egy képgalériába természetesen csak a jobban sikerült változatot tesszük fel, most csak azért tettem kivételt, hogy a megfelelő kép kiválasztását az Olvasóra bízzam.

Könyv és szemüveg

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version