Archívum: 2010.

Új modem, új sebesség

Mivel lejárt a hűségnyilatkozatoma T-Mobile-nál, kíváncsi voltam, újabb hűségidő aláírása esetén mit tudnak nyújtani. Sajnos a korlátlan netcsomagot plusz költség nélkül nem akarták meghosszabbítani, pedig ez lett volna a jó megoldás. Végülis a régi modem helyett elhoztam ingyen egy korszerűbbet, mellyel már megközelíthető a mobilinternet magyarországi felső határa. A feltöltési sebesség a régihez képest háromszoros, a válaszidő (ping) pedig kb fele lett az új eszközzel.

Véleményem szerint kicsit kedvezőbb lesz így a netezés, egy év múlva megézzük, mit tud ajánlani a magenta szolgáltató, hogy tovább maradjak náluk.

Ilyen volt a net a régi modemmel:

Régi modem

És most ilyen lett:

Új modem

Tanuláshegyek

Kezdtem komolyan attól tartani, hogy a 2010-es év első bejegyzése nem az első hónapban születik. Pedig a tanuláshegyek mellett melóhegyek is gátolhattak ebben. A vizsgaidőszak pedig mindennél fontosabb az év két részében. Ilyenkor cikkek is kevesebb és ritkább alkalommal születnek.

De mint minden rossz, egyszer ez is véget ér, és fél évig nélkülözni lehet a vizsgaidőszakkal járó stresszt és kemény tanulást. Addig pedig míg eljő a várva várt szabadidő, meg kell barátkozni a síránkozó blogbejegyzésekkel is.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version