Archívum: 2008.

Boldog újévet!

Minden ImiNET Blog és ImiNET látogatónak sikerekben gazdag, boldog új 2009-es esztendőt kívánok!

Elérkezett tehát az ideje a bulinak, mely sosem ér véget. De azért csínján az alkohollal!

Ki tudja, reggel hol ébredünk, s talán a helyzet lehet kicsit kínos, de akár nagyon is.

És egy ide vágó örök poén: inni csak mértéktartóan szabad. Mérték a vödör, tartó az asztal.

newyear_getdrunk3

 

 

Jó volt a Maldív-szigeteken...

Hát biza ahogy az alábbi fotó is igazolja, remek volt a Maldív-szigeteken nyaralni. Még ez a francia topmodell, bizonyos Marie is addig hisztizett, hogy pózolhasson velem, míg csak megengedtem neki. Most az egyszer!

maldives2

Na persze mielőtt bárki komolyan venné, azért vessünk egy pillantást rendesen arra a képre. Hát persze, hogy Photoshop! Na de akkor is... Ha 15 perc alatt ilyen képek készíthetők, akkor profik hosszabb idő alatt mire képesek? Néha csak egy jó kis alapkép kell, meg egy épp többé-kevésbé illeszkedő arckép magunkról (a többit kis formázással elérhetjük). Némi türelem, no és nem árt ismerni valamelyest a Photoshopot se.

Call of Duty 2

Hát igen, idáig is eljutottam. A héten ugyanis végignyomtam a Call of Duty 2 nevű II. világháborús játékot.

cod2_4

Aki nem ismeri, a képek láttán lehet szörnyethal. De nem kell, mérföldekre van az "öljünk meg mindent és mindenkit"-szerű játékoktól, inkább a csapatmunkára, a stratégiára épít, és igazi történelem van mögötte. Nyilván világháborús játék semmit nem ér lövöldözés nélkül, de az másodlagos.

Aki esetleg kedvet kapna hozzá, kis ismertető itt: Totalcod.hu

Nem mai darab, de sajna idő híján csak mostanra sikerült érdemben foglalkozni a játékkal, és nem is ez volt az első. A Call of Duty legelső részét még idejében "kicsináltam", hát a 2 sajna ennyire elmaradt.

 

Álljon itt két kép szemléltetésül a játékból, a teljesség igénye nélkül:

 cod2_1 cod2_3

Képgaléria a Spaces.com-on

Ma megtanultam, hogy hogyan lehet egyszerűen és gyorsan képeket feltölteni a spaces-re (Windows Fotótár/Photo Gallery a kulcsszó), szóval kísérleti jelleggel új képek várhatók.
Tehát a programocskát ajánlom minden Spaces-blogger figyelmébe, XP Vista alá telepíthető, és akár 500 kép is feltölthető (azért 500, mert a Spaces limitje ennyi 30 napos ciklusonként). Kijelölöd, "Közzététel", és már mehet is a tárhelyedre. Ennyi.

Pl. egy kép a fonyódi nyaralásról:

Welcome

Hát elindult az Imi NET blog is.

Amit ide szánok elsődlegesen: iminetes infók, megosztások, publikus fájlok, továbbá minden más, ami az iminetre nem fér fel.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version